Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Kirjoitukset kategoriassa: Tapahtumat

Turku Design Now! -JOULUMYYJÄISET (7.-9.12.2012)

info

Jo käsitteeksi muodostuneet Turku Design Now! -joulumyyjäiset järjestetään taas pe 7.12. - su 9.12. klo 10-17 Tonfisk Designin tiloissa Ketarantie 31:ssä lähellä Parkin kenttää. Tänä vuonna mukana on useita uusia yrityksiä, uusia tuotteita ja varastotyhjennystarjouksia.

Myyjäisissä mukana:

Tonfisk Design http://www.tonfisk-design.fi/
Magisso http://www.magisso.com/
Terraviiva http://www.terraviiva.fi/
Kui Design http://www.kuidesign.com/
Klo Design http://www.klodesign.fi/
Polkka Jam http://www.polkkajam.com/
Myssyfarmi http://www.myssyfarmi.fi/
Saana ja Olli http://www.saanajaolli.com/
Kotona Design http://www.kotonadesign.fi/
Avaruusmuovi http://www.avaruusmuovi.fi/
Punainen Norsu http://www.punainennorsu.com/
Sammakkon kirjakauppa http://www.sammakko.com/
Roots Cultural Movements www.rcm-clothing.com

Myyjäisissä on myös mahtava design-arvonta, glögi- ja piparitarjoilu sekä lämmin ja kiireetön tunnelma. Sisäpihalla on ilmaista paikoitustilaa.

AVOINNA:
Pe 7.12. klo 10-17
La 8.12. klo 10-17
Su 9.12. klo 10-17

Osoite: Tonfisk Designin Tehtaanmyymälä, Ketarantie 31, Turku.
(Lähellä Verkahovia ja Parkin kenttää. Sisäpihalla on ilmaista paikoitustilaa.)

Kartta:
Näytä suurempi kartta

Tervetuloa!
Turku Design Now! -ryhmä

Like us on Facebook: http://www.facebook.com/TurkuDesignNow

Kommentointi pois päältä

Turku Design Now-Kesäkauppa avattu kauppakeskus Hansaan!

info

Turku Design Now!-ryhmän löydät tänä kesänä Hansakorttelista, Kultatalon toisesta kerroksesta!

Mukana ovat: Innollinen, Klo Design, Kotona Design, Kui Design, Punainen Norsu, Solid Furniture, Terraviiva, Tonfisk Design sekä Woodloop

Avajaisia vietetään pitkän kaavan mukaan aina su 17.6. asti mahtavien
avajaistarjousten kera. Avajaistarjouksiin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ !

Lauantaina 16.6. koko päivän tarjolla pientä pureskeltavaa ja hörpittävää.

Tervetuloa!
Kesäisin terveisin,
Turku Design Now! -ryhmä

Turku Design Now! -kesäkauppa
Kultatalo 2.krs,    Kauppakeskus Hansa,    Aurakatu 12, 20100 Turku

Avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Kauppa on auki 30.8. asti.

Kommentointi pois päältä

Avajaistunnelmia Kontilla

info

Aurinkoisena keskiviikkona ilmestyi Turun Kauppatorille vanha merikontti, joka täyttyi pian designhuonekaluista ja pastellinsävyisistä polkupyöristä. Turku Design Festival avasi Kontille viikon ajan kestävän, uudenlaista turkulaista muotoilua esittelevän näyttelyn. Avajaisia juhlittiin musiikin ja iloisen yhdessäolon merkeissä. Sattumalta torille eksyneillä ohikulkijoilla riitti ihmettelemistä, kun heidät ohjattiin pöydällä notkuvien herkkujen ääreen nauttimaan avajaistunnelmasta.

Turku Design Festivalin Kontti toimii seuraavat kaksi viikkoa muotoilun ystävien urbaanina kohtauspaikkana. Mikäli ensimmäiset avajaiset jäivät väliin, kannattaa torille tulla viimeistään ensi keskiviikkona 9.5., kun itse Festival starttaa. Siihen saakka Kontilla voi vielä käydä ihmettelemässä menoa tai vaikka vain juttelemassa mukavia Festivalin työntekijöiden kanssa!

lisätiedot Kontin tapahtumista löydät täältä!

Kommentointi pois päältä

Turku Design Festivalin Kontti avautuu Kauppatorille 2.5.

info

Turku Design Festival pystyttää Kontin Turun Kauppatorille 2.–20.5. Festivalin virallinen infopiste ja kaikille avoin kohtaamispaikka on avoinna Kauppatorilla Aurakadun ja Yliopistonkadun kulmassa ma-su klo 10-18. Tänä aikana Kontti esittelee kaksi mielenkiintoista näyttelyä sekä tarjoaa nähtävää ja koettavaa työpajoista suunnittelijatapaamisiin.

Turku Design Festivalin työntekijät ovat päivittäin paikalla esittelemässä Konttia sekä opastamassa yleisöä festivaalitapahtumiin.

2.–8.5. Kontilla esittäytyvät tuoreet turkulaiset yritykset Season One, BEDesign ja Le Prince bicycles.

Ke 9.5. klo 16-21 Kontilla vietetään virallisia Turku Design Festivalin avajaisia. Ohjelmassa Gayborhood DJ’s, Underground Haircut sekä pientä tarjoilua.

To 10.5.  järjestetään Late Night Shopping -ilta, jolloin myös Kontilla on luvassa erityisohjelmaa. Päivän aikana Kontilla julkaistaan lisäksi Turku Energian ja Turku Design Festivalin suunnittelukilpailu sekä uunituore Turku Treasure Map 2012. Klo 18 starttaa aarrekartan pohjalta toteutettu ilmainen ja kaikille avoin designkierros.

Pe 11.5. Roots Cultural Movement avaa päivän ajaksi pop up -kaupan Kontille. Iltapäivällä yleisöä viihdyttävät Balance Out -ryhmän graffitinäytös sekä Asema dj`t.

Äitienpäivänä 13.5. Kontilla on luvassa koko perheen julistetyöpaja. Materiaalimaksu 3 €/hlö.

Ma 14.5. Miia Liesegang suunnittelutoimisto Innollisesta kertoo työstään palvelumuotoilun parissa.

Klo 18 avautuu viikon kestävä graafisen suunnittelun näyttely. Paikallisia tekijöitä esittelevä näyttely nostaa esiin mm. fonttien suunnittelijoita.

14.–20.5. Graafisen suunnittelun näyttely. Mukana Designlab, Pixelradio ja Janne Kalevi

Tarkempi ohjelma: www.turkudesignfestival.fi/kontti

Kommentointi pois päältä

Turku Design Festivalin ohjelma on julkistettu

info

Turku Design Festivalin ohjelma on julkistettu ja ohjelmaesitteet saapuneet painosta. Viikon kestävä Festival järjestetään tänä vuonna 9.–15.5. Se tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille kävijöille. Ohjelmiston rungon muodostavat erilaiset näyttelyt, myyjäiset, näytökset ja tapaamiset, joissa designin eri muodot pääsevät monipuolisesti esille.

Vanhoja tuttuja ja uusia kohtaamispaikkoja

Turku Design Festivalin ohjelma koostuu muun muassa opinnäytetyönäyttelyistä, Late Night Shopping -tapahtumaillasta, Manillan Kevätkes- teistä, viikonlopun myyjäisistä sekä Festivalin päättävästä ammattilaisseminaarista.

Perjantaina 11.5. järjestettävä Manillan Kevätkestit -tapahtuma tarjoaa keväistä yhdessäoloa koko perheelle. Manillan korttelissa on viime vuo- den tapaan mahdollisuus vierailla avoinna olevissa työtiloissa ja ottaa osaa monenlaisiin työpajoihin.

Lauantaina 12.5. keskustassa tapahtuu, kun sekä Hansassa että Vimmassa järjestetään myyjäiset. Vimman Ekodesignmarkkinat tarjoaa kävijöille eettisesti valmistettujen tuotteiden ohella myös paikallisia kauneuden ja hyvän olon palveluja. Hansatorin valloittaa sen sijaan Turku Design Festival Myyjäiset, jossa näyttäytyvät paikalliset suunnittelijat tuotteineen. Hieman toisenlaista tarjontaa lauantaille tuo Kupittaan uudella graffitiseinällä järjestettävä graffitityöpaja.

Festival laajentaa reviiriään tänä vuonna myös Logomoon, jossa järjestetään muun muassa Turun AMK:n muotoilun kevätnäyttely Versot12 sekä Fashion Visions- muotinäytös. Tiistaina 15.5. toteutettavassa muotinäytöksessä kymmenkunta turkulaistaustaista vaatesuunnittelijaa sekä tämän hetken kiinnostavimmat suomalaiset vaatemerkit esittelevät mallistonsa catwalkilla.

Festival jalkautuu Kauppatorille 2.–20.5.

Festivalin virallisena infopisteenä ja yhtenä tapahtumapaikkana toimii Kauppatorille pystytettävä Kontti. Ensimmäisellä viikolla 2.–8.5. kontilla esittäytyvät tuoreet turkulaiset muotoiluyritykset. Festivalin aikana puolestaan on luvassa niin graffitinäytöksiä, dj-iltoja kuin lapsille suunnattuja työpajoja. Festivalin jälkeisellä viikolla 15.-20.5. Kontti esittelee graafista suunnittelua.

Päiväkohtainen ohjelma päivittyy huhtikuun aikana osoitteeseen: www.turkudesignfestival.fi

YHTEYSTIEDOT:

Tuottaja Moona Tikka

050 35 88 786

moona {a} turkudesignfestival.fi

Kommentointi pois päältä

Turku Design Festival tuo Late Night Shopping -tapahtumaillan Turkuun!

info

Late Night Shopping järjestetään ensimmäistä kertaa Turussa torstaina 10.5.2012.

Helsingistä ja Tampereelta tutun konseptin tarkoituksena on tavoittaa ja palvella asiakkaita laajemmin erilaisen shoppailukokemuksen mer- keissä. Illan aikana liikkeissä pääsee tutustumaan suunnittelijoihin sekä nauttimaan tarjoiluista, tarjouksista ja muusta ohjelmasta. Liikkeiden lisäksi Late Night Shopping –iltana pääsee tutustumaan myös tarkem- min luovan työn tekijöihin, kun monet työhuoneet avaavat ovensa kävi- jöille. Tapahtuman aikana liikkeiden ja työhuoneiden ovet ovat avoinna vähintään klo 21.00 asti. Liikkeissä järjestetään illan aikana myös muuta erityisohjelmaa, kuten näytöksiä, suunnittelijatapaamisia, tuotelanseera- uksia sekä kilpailuja.

Mukaan tapahtumailtaan on jo ilmoittautunut useita designliikkeitä ja -studioita. Uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan aina 5.4.2012 asti. Turku Design Festival haluaa kannustaa myös muita liikkeitä osallistu- maan Late Night Shoppingiin ja elävöittämään turkulaista kaupunkikulttuuria.

Turku Design Festivalin ohjelmajulkistus

Turku Design Festivalin ohjelma julkistetaan lauantaina 31.3., jolloin Turku Design Festival esittäytyy Messukeskuksessa Turku Design Week –tapahtumassa. Ohjelmaa juhlitaan myös klubin merkeissä Blankossa lauantaina klo 18 alkaen.

Turku Design Festival Turussa 9.–15.5.2012.

www.turkudesignfestival.fi

www.facebook.com/turkudesignfestival

Kommentointi pois päältä

Turku Design Festival jälleen toukokuussa!

info

Turku Design Festival järjestetään tänä vuonna 9.-15.5. Luvassa on taas designmyyjäisiä, muotinäytöksiä, seminaareja sekä uutta ja yllättävää sisältöä. Seuraa blogia sekä facebook-sivujamme ja saat tietää ensimmäisenä tulevista tapahtumista!

Myös omia tapahtumia voi ehdottaa osaksi festivaalia 20.2. saakka. Tapahtumien sopivuus Turku Design Festivalin ohjelmistoon ja yleisiin arvoihin arvioidaan ja mukaan hyväksytyille tapahtumille ilmoitetaan 29.2. mennessä.

Yhteydenotot: turkudesignfestival {a} gmail.com.

Kommentointi pois päältä

Turku Design Now! -joulumyyjäiset 9.–12.12.

info

Hei designin ystävä,

Tulevana viikonloppuna järjestetään jälleen jo käsitteeksi muodostuneet Turku Design Now! -joulumyyjäiset. Saman katon alta löydät HELPOSTI monenlaisia LAADUKKAITA LAHJOJA tunnetuilta paikallisilta huippudesign-yrityksiltä. Myyjäisissä on RUNSAASTI HUIPPUTARJOUKSIA ja UUTUUSTUOTTEITA.

Mahtavia uutuuksia mm. Kotonadesignilta, joka kehitti Dogdesignin kanssa yhteistyössä ilmoitustauluja kivoilla printeillä. KUI designin uutuutena myyjäisistä löydät Föri-pipon ja tumput. Klo Design valmisti pienen sarjan herkullisen tyylikkäitä Cissus-pellavahuiveja myyjäisiä varten. Muotoilija Miia Liesegangin unisex-hopeakoru Eternumista on tehty aivan uusi Rakkaus-teemalla kaiverrettu sarja.

Myyjäisissä on hyvä meininki ja rento tunnelma. Tarjolla GLÖGIÄ JA PIPAREITA sekä lapsille karkkia. MAHTAVASSA ARVONNASSA on useita upeita design-palkintoja. Palkintojen yhteisarvo on useita satoja euroja! Joulupukki saattaa tulla sinulle siis jo etuajassa…

MISSÄ, MILLOIN, MITEN?

Myyjäiset järjestetään pe 9.12. - su 11.12. klo 10-18 (joka päivä) Tonfisk Designin tehtaalla Ketarantie 31:ssä Turussa.

SISÄPIHALLA ON ILMAISTA PYSÄKÖINTITILAA! Sisään voi ajaa Ratapihankadulta.

Lastenrattaiden kanssa sisään pääsee takakautta (ramppia pitkin).

MUKANA MYYJÄISISSÄ:

Turku Design Now! -yritykset:

Kotonadesign , ilmoitustauluja ja magneetteja
Klo Design , asusteita ja sisustustusta – laukkuja ja pussukoita
KUI design , asusteita ja sisustusta – lasten vaatteita
Punainen Norsu , lasten vaatteita, myös kierrätysmateriaaleista
Tonfisk Design , maailmankuulua ja palkittua design-keramiikkaa
Miia Liesegang , ihastuttavia hopeakoruja miehille ja naisille
Woodoo Design , tyylikkäitä puisia sisustus- ja käyttöesineitä
Woodloop , patentoidulla vesisuihkumenetelmällä suomalaisesta haapapuusta valmistettuja pesupuita

Lisäksi myyjäisissä mukana:
NouNou Design  (Anu Penttinen), design-lasia ja käyttölasitavaraa
Saana ja Olli  , sisustustuotteita eurooppalaisesta hampusta
Sanna Rinne  , persoonallisia vaatteita tyylikkäille naisille
Magisso , design-yritys aivan uudenlaisen kakkulapion takaa
Sammakon kirjakustantamo  , paikallista kirjallisuutta
MUM`s ,  Etelä-Afrikassa käsintehtyä designia
Kiertokulku, ekologisia tuotteita pääosin kierrätysmateriaalista ja metallista

TUNNELMALLISIN DESIGN-TERVEISIN:
Turku Design Now! -ryhmä

Kommentointi pois päältä

Turku Design -myyjäiset Helsingissä

info

Viime viikonloppuna helsinkiläisessä Kauppakeskus Forumissa päästiin ihailemaan kerroksen täydeltä turkulaista muotoilua, kun Turku Design -myyjäiset valloitti paikan kolmen päivän ajaksi.

Myyjäisissä oli mukana 12 turkulaista yritystä. Paikalle saapuneita vierailijoita ihastuttivat muun muassa Essi Kotaviidan uniikit Viita-takit, Kui Designin lasten huopatossut sekä Terraviivan käsintehty keramiikka. Jokaisen paikalla olleen yrityksen tarina oli esiteltynä kehyksissä. Myös Turku Design Festival sai oman pöytänsä, jossa digikehyksissä vaihtuvat kuvat virittivät keväisen tapahtuman tunnelmaan.

Joulufiilistä myyjäisiin toivat sunnuntain joulukadun avajaiset sekä Forumiin juuri asetetut joulukoristeet. Myyntipöytien äärellä kävikin tasainen kuhina, kun uteliaat ohikulkijat poikkesivat tutustumaan tapahtuman tarjontaan.

Kommentointi pois päältä

Viikonlopun myyjäisten arvontojen voittajat

info

Helsingin Kauppakeskus Forumissa järjestettiin 18.–20.11. turkulaisen muotoilun myyjäiset. Paikan päällä oli mahdollisuus osallistua arvontoihin, joissa palkintoina olivat Sanna Rinteen pipo sekä Saanan ja Ollin uuden Yö Metsässä -malliston kangaskassi. Voittajiksi selviytyivät Katriina U. ja Kati O. Helsingistä. Onnea!

Kommentointi pois päältä

Turku Design Now joulumyyjäiset

info

Tonfisk Design lanseeraa erikois ’Limited Edition’ 150 kpl WARM tee & kahvi–settiä zebrano puulla Turku Design Now! –joulumyyjäisissä pe 9.12 – su 11.12. (ks. kuva)

Joulukuun toisena viikonloppuna kaikilla designin ystävillä on loistava mahdollisuus löytää hienoja joulutarjouksia, uutuksia ja yllätyksiä saman katon alta, kun Turku Design Now! –ryhmä kokoontuu taas järjestäen jokavuotuiset design myyjäiset.

Turku Design Now! joulumyyjäiset ovat ainoa paikka josta voi tänä jouluna hankkia itselleen erikois ’Limited Edition’ WARM –setin zebrano puulla. Vain 150 settiä valmistettan kyseisellä puulla päättyvän kultturipääkaupunkivuoden kunniaksi. Tarjolla myös, tekstiilejä, magneettitauluja, koruja, vaatteita, astiota, kynttilänjalkoja ja paljon muita turkulaisia design –tuotteita. Itselle tai lahjaksi. Myyjäisissä myös mahtava arvonta sekä tarjolla tietenkin maukasta ja lämmintä glögiä! Ja muista että

Turku Design Now! -joulumyyjäisissä ovat mukana mm. seuraavat turkulaiset design-yritykset: Tonfisk Design, Kotona Design, Punainen Norsu, Klo Design, Woodoo Design, Kui Design, Miia Liesegang, Woodloop, Terraviiva, Melkei, Mum’s, Sanna Rinne, Sanna ja Olli, NouNou Design ja lisäksi Kustannusoaskeyhtiö Sammakko

AVOINNA:
Pe 9.12. klo 10-18
La 10.12. klo 10-18
Su 11.12. klo 10-18

Osoite: Tonfisk Designin Tehtaanmyymälä, Ketarantie 31. Turku
(Lähellä vanhaa verkatehdasta ja Parkin kenttää. Sisäpihalla on paikoitustilaa.)
Puh: 020 7571 330

Kommentointi pois päältä

RETROTORI & BRUNSSI

info

Sunnuntaina 23.10. entisen Hellaksen makeistehtaan nostalgisen miljöön valtasi Retrotori & Brunssi -tapahtuma. Joka toinen sunnuntai järjestettävässä tapahtumassa on mahdollisuus nauttia ruokalaan katetusta brunssista ja tehdä samalla löytöjä menneiden vuosikymmenien tavaroita ja vaatteita notkuvista pöydistä. Vintagekeräilijöiden lisäksi paikalla on suunnittelijoita myymässä kierrätysmateriaaleista valmistettua designia.

Seuraavassa sunnuntaitapahtumassa 6.11. on myymässä mm. Sanna Rinne, Muusa, Minna Leinonen, Varpu K. sekä Alles Gute. Tämän lisäksi paikalla on muutamia yksityiskeräilijöitä, jotka ovat kaivaneet esille kokoelmiensa helmet Arabian kupeista vanhoihin tekstiileihin.

Myös uusia myyjiä otetaan mielellään mukaan seuraaville retrotoreille. Kestävän kehityksen nimeen vannova tapahtuma toivottaa tervetulleiksi niin kierrätysmateriaaleja suunnittelussaan hyödyntävät tuotemerkit kuin muotoilun opiskelijatkin. Kinnostuneet voivat lähettää sähköpostia Sirpa Kiviharjulle: sirpa {a} eg-garderobi.fi

RETROTORI & BRUNSSI

Joka toinen sunnuntai klo 10-16, brunssi klo 10-14

6.11. ja 20.11.

Kärsämäentie 35 A-porras Turku, Lounasravintola KahviTellan tiloissa

Kommentointi pois päältä

Turku Design matkaa Helsinkiin 18.-20.11. -myyjähaku käynnissä!

info

Haluatko ottaa osaa 18.-20.11. Helsingissä järjestettäviin turkulaisen muotoilun myyjäisiin? Myyjäiset järjestää Turku Design ILMIÖ ja paikkana on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kauppakeskus Forum.

Paikkamäärä on rajallinen, joten ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: karoliina.helkkula {a} gmail.com

Kommentointi pois päältä

Dressing Mimia tänä lauantaina Logomolla

info

Dressing Mimia Design & Arts 2011 -tapahtuma yhdistää nimensä mukaisesti muotoilun ja taiteen muoti- ja viihdeohjelmistollaan. Tilaisuus tarjoaa yleisölle maistiaisia suomalaisesta osaamisesta ja alan toimijoille verkostoitumiskanavan. Tapahtumassa mukana myös Designmyyjäiset.

Logomolla tänä viikonloppuna järjestettävässä tapahtumassa on luvassa mm. muotia 14 suunnittelijalta, muotikuvia 13 valokuvaajalta, näyttäviä maskeja ja kampauksia, elähdyttäviä tanssiesityksiä ja performansseja, myyjäisiä ja näyttelyitä, elämyksellisiä visuaaleja ja loistavaa musiikkia. Jatkobileissä esiintyvät dj:t HRRRI, Juksu ja Jori Hulkkonen. Lisäksi Reneissance Man julkaisee tapahtumassa uuden albuminsa!

Dressing Mimia Design & Arts 2011 lauantaina 22.10.2011 Logomolla, osoitteessa Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku.

Ovet aukeavat klo 17.00, näytösaika klo 18.00 – 21.00, jatkobileet klo 21.00 – 1.30. Ikäraja 15v, anniskelualueella 18v.

Kommentointi pois päältä

Muotoilun Tulevaisuus II -tapahtuma 2.-3.11.2011 Turussa

info

Vuosi sitten Lahdessa järjestetty Muotoilun Tulevaisuus -tapahtuma saa jatkoa Turussa. Kaksipäiväinen muotoilun ja palveluviestinnän tapahtuma pidetään tänä vuonna Forum Marinumissa. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Turun yliopiston Tulevaisuuden Tutkimuskeskus sekä Suomen Muotoilusäätiö.

Viime vuonna Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa pohdittiin muun muassa sitä, onko käsitys muotoilun olemuksesta liian kapea ja miksi muotoilun hyödyntämistä on niin vähän.

Muotoilun Tulevaisuus II -tapahtuma 2.-3.11.2011 Forum Marinumissa:

Keskiviikko 2.11.2011

09:30 – 10:00 Ilmoittautuminen & avajaiskahvi

10:00 – 10:30 Avauspuheenvuoro & Kulttuuripääkaupungin tervehdys

10:30 – 12:30 "Muotoilun monet kasvot"

Näemmekö muotoilun liian suppeasti?

Kykenevätkö yritykset löytämään muotoilijat – ja päinvastoin?

Mitä ovat kohtaamisen sudenkuopat?

Minkälaiset tuotantomallit soveltuvat pk-yritysten tuotekehityshankkeisiin?

12:30 – 13:30 Ruokailu

13:30 – 15:30 "Muotoilun mahdollisuudet ja merkitys pk –yritysten toiminnassa"

Asiantuntijoiden vetämä workshop-työskentely

15:30 – 16:00 Kahvi

16:00 – 17:00 Workshopin tulokset ja keskustelu

Torstai 3.11.2011

09:30 – 10:00 Aamukahvi

10:00 – 10:30 Päivän avaus

10:30 – 12:30 "Uusia menestystarinoita"

4 puheenvuoroa yrityksiltä, jotka ovat nousseet menestykseen designin avulla

12:30 – 13:30 Ruokailu

13:30 – 15:00 "Miten minun yritykseni löytäisi designin?"

Asiantuntijapaneeli

15:00 – 16:00 Kahvi ja päätöskeskustelu

Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

Kommentointi pois päältä

Avajaisillan tunnelmia Dressing Mimian Pop-up kaupalla

info

Kävimme kurkkaamassa Dressing Mimia Pop-up shopin avajaisia perjantaina 9.9. Herkullisten tarjoiluiden ohella paikallaolijat saivat ihastelella mm. Muusan, No Dress Coden, Ateljée Agamin luomuksia sekä silmäillä esille nostettujen lahjakkaiden valokuvaajien portfolioita.

Kaupan löydät  Aurajoenrannasta Turku 2011 Kulmalta ja se on avoinna 29.10 saakka.

Psst...22.10 järjestettävään Dressing Mimia Design & Arts 2011 tapahtumaan on nyt lippuja myynnissä!

Kommentointi pois päältä

Aura Street Market Vanhalla Suurtorilla 17.-18.9.

info

Ensi viikon lauantaina ja sunnuntaina Vanhan Suurtorin ympäristöä elävöittää jo neljättä kertaa järjestettävä Aura Street Market. Urbaani design- ja käsityömarkkinatapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille myyjäisten lisäksi kulttuuriohjelmaa laidasta laitaan. Ohjelmassa on mm. Taideakatemian opiskelijoiden lyhytelokuvia, Yrkeshögskolan Novian opiskelijoiden katumuotinäytös sekä B-gallerian mobiletyöpaja. Kojujen takana häärii tunnettuja turkulaisia muotoilijoita ja yrityksiä, kuten Saana ja Olli, Punainen Norsu sekä Yono.

Tapahtuman pääpaikkana on Vanha Raatihuone, mutta mukana menossa ovat myös Vanhan Suurtorin tutut toimijat, mm. Kirjakahvila, Valonia sekä Taitokeskus Juselius. Tämän lisäksi ASM järjestää opastettuja kaupunkikierroksia Vanhan Suurtorin kulttuuritarjontaan.

Aura Street Market

lauantaina ja sununtaina 17.-18.9. klo 11-17

Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy.

Kommentointi pois päältä

Jetillä pop-up -kauppa Helsinki Design Weekillä

info

Turkulainen design-kollektiivi Jeti perustaa Helsinki Design Weekin aikana oman pop up –kauppansa suosittuun punavuorelaiseen Lux Shopiin. Samalla kollektiivi esittelee syksyn t-paitamallistoaan. Jetin painopiste on suurissa graafisissa printeissä ja selkeälinjaisissa muodoissa.

Omasta suunnittelustudiosta, klubeista ja kaupastaan tunnettu Jeti muuttaa syyskuun puolessa välissä Helsinkiin Lux Shopiin. Luxiin perustettavassa pop up –kaupassa esitellään Jetin t-paitamallistoa ja syksyn uutuusprinttejä. Pop up –kaupan avajaisia juhlitaan keskiviikkona 14.9. klo 19-22, jolloin esiintymässä nähdään soolo-keikoistaan tunnettu ”post-mystisesti eklektinen” Jaakko Eino Kalevi.

Jetin takaa löytyy laaja joukko luovan alan ammattilaisia: muusikot, graafikot, tekstiili- ja kuvataiteilijat muodostavat Jetin alati elävän kollektiivin, jonka tukikohtana toimii Turun keskustassa sijaitseva studio.

Jetin pop up –kauppa Lux Shopissa (Uudenmaankatu 26, Helsinki) 14.-18.9.2011
Avajaiset keskiviikkona 14.9. klo 19-22. Vapaa pääsy.

Kommentointi pois päältä

Custompolkupyörät jälleen esillä Turussa!

info

Katukuvassa hämmennystä herättävät custompolkupyörät kokoontuvat jälleen suuren yleisön nähtäville juhannuslauantaina 25.6.2011 Panimoravintola Koulun pihalle.

Paikalle saapuu jo TDF:ssä nähtyjä customeja sekä laaja otos etelä- ja länsi-suomalaisia harrastajia esittelemään kalustoaan. Mukaan on tulossa myös muutama ulkomaalaisvahvistus.

Näyttelyyn on vapaa pääsy ja pyörät ovat esillä klo 12-15.

Kommentointi pois päältä