Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Kirjoitukset kategoriassa: Tuotteet

Kui Designilta uutuuksia

info

Pääsimme kurkkaamaan Kui Designin työhuoneelle ja huomasimme iloksemme, että Föri-tuoteperhe on kasvamassa uusilla tuotteilla.

Pääsimme salakuvaamaan uunituoretta prototyyppiä uudesta isommasta laukusta! Tällä hetkellä on pohdinnan alla myös läppärilaukku, jonka suunnittelu pyörii juuri työpöydällä.

Lisäksi lapsille ja aikuisille on tulossa pipoja ja lapasia joulumyyjäisiin Föri-kuosilla.

Kommentointi pois päältä

Yö metsässä vie uutta suomalaista muotoilumystiikkaa Japaniin

info

Muotoilijapariskunta Saana ja Ollin uudessa kuosissa nähdään vanhan ajan mystiikkaa ja taikaolentoja yhdistettynä perinteiseen suomalaiseen tekstiilitaiteeseen. Yö metsässä sai alkunsa HIRAMEKI Design x Finlandin ja japanilaisen tavarataloketju ISETANin näyttelystä, johon suunnittelijakaksikko valittiin.

Saana ja Olli -yrityksen uusi tuotesarja Yö metsässä jatkaa kaksikon perinnettä näyttävien ja selkeiden kuosien sekä hamppukankaan käytössä. Yö metsässä -sarjan taikaolennot seikkailevat niin sisustustyynyissä, laude- ja keittiöliinoissa kuin kangaskasseissakin.
Uutena tuoteryhmänä nähdään lisäksi pussilakanat ja tyynyliinat. Kaikki tuotteet valmistetaan sataprosenttisesta eurooppalaisesta hampusta ja ne painetaan ja ommellaan Länsi-Suomessa Turussa, Aitoossa ja Keikyällä.
Yö metsässä -sarjan tuotteet tulevat myyntiin lokakuun aikana.

Uuden sarjan idea lähti alun perin Design Forum Finlandin HIRAMEKI Design x Finlandin kilpailusta, jossa osallistujien tuli suunnitella oma kuosinsa Arvo Piiroisen AND-tuoleihin. Saana ja Ollin suunnittelemat tuolit
nähdään lokakuussa Tokion suurimman tavaratalon ISETANin näyteikkunassa yhdessä muiden tunnettujen suomalaissuunnittelijoiden, kuten Klaus Haapaniemen, Paola Suhosen ja Ilkka Suppasen, tuolien kanssa.
Samaan aikaan Saana ja Ollin uudet tuotteet ovat myynnissä ISETANissa.

Saana ja Olli on turkulainen designmerkki, joka suunnittelee ja valmistaa ympäristömyötäisiä sisustustekstiilejä sataprosenttisesta eurooppalaisesta hamppukankaasta. Tuotteita myydään Suomessa mm. Design Forumissa ja Nudgessa sekä Japanissa. Saana ja Olli valittiin vuoden 2009 Nuori Yrittäjyys -yritykseksi.

Kommentointi pois päältä

Hän-arvonta

info

HÄN on uusin kuosi Klo Designin mallistossa. Uuden kuosin innoittamana yrityksen mallisto kasvoi myös useilla täysin uusilla tuotteilla. HÄN -sarjaan kuuluvatkin  olkalaukut, läppärin- ja iPadin suojapussit, toilettilaukku, sekä tutut pussukka ja kännykkäpussi.
Kyseessä on Klo Designin ensimmäinen miehille suunnattu mallisto. HÄN -sarjan on suunnitellut kokonaisuudessaan Dani Aavinen.

Ps. Mistä Hän-kuosin idea on peräisin? Ratkaise arvoitus ja voita HÄN -toilet-bägi lahjaksi.
Kilpailuun voit osallistua lähettämällä arvauksesi otsikolla HÄN-ARVONTA osoitteeseen anna.uuttu {a} klodesign.fi. Kirjoita viestiin mukaan yhteystietosi. Kilpailu voimassa 20.3.-10.4.2011.  Arvonta suoritetaan 11.4.2011.

Kommentointi pois päältä

Polkka Jamin uudet tuotteet Kulmakioskissa maaliskuussa

info

Polkka Jam siirtyy maaliskuuksi 2011 Kulman yhteydessä toimivaan Design Shopiin ja esittelee samalla kolme uutta tuotekokonaisuutta.

Polkka Jamin uusissa tuotteissa nähdään keittiön astioita, savannin eläimiä sekä tuttu Paratiisilintu-kuosi. Keittiösarja koostuu käsinpainetuista keittiöpyyhkeistä, julisteista ja postikorteista ja kuoseina nähdään kahviloista innoituksensa saaneet ”Kuppila”, ”Samovaari” ja ”Santsi” –printit. Savanni-sarja on lasten mallisto, jonka t-paidoissa, postikorteissa sekä muissa tuotteissa seikkailevat savannin hilpeät ja värikkäät norsut, leijonat ja sarvikuonosisarukset.

Polkka Jamin kevään kolmas uusi mallisto on tehty yhteistyössä pohjoissavolaisen Design by Mirkan kanssa. Mirka♥Polka on mekkosarja, joka koostuu kolmesta erilaisesta mekosta. Mekoissa yhdistyvät Polkka Jamin Paratiisilintu-kuosi sekä Design by Mirkan mekkomallit.

Kaikki uudet mallistot ovat myynnissä Kulmakioskilla lauantaista 5.3. alkaen. Polkka Jamin tuotteiden lisäksi Kulmakioskilla on myynnissä myös Saanan ja Ollin hamppukankaisia sisustustekstiilejä sekä Jetin trikoopaitoja ja legginsejä.

Polkka Jam Kulmakioskilla (Kristiinankatu 1) 5.3. -30.3.2011. Avajaiset lauantaina 5.3. klo 11-15.


Kommentointi pois päältä

Punaiselta Norsulta Herra Hauki -uutuuksia

info

Viereisessä kuvassa pientä esimakua Punaisen Norsun uudesta kevätmallistosta, jossa vierailee tuttu veikeä Herra Hauki!

Hauki matkustaa niin välikausitakeissa,  potkareissa & bodeissakin.  Lähiviikkoina tulossa reilusti lisää ihania malliston vaatteita, joissa hauki seikkailee myös!

Hauki-kuosin on suunnitellut turkulainen kuvittaja Oili Kokkonen ja vaatteet Helena Opas.

Kommentointi pois päältä

Leenaelina -liikkeen Leena Astolalta kuosi Tiimarille

info

Leenaelina -liikettä Turun Maariankadulla pitävä Leena Astola on suunnitellut Lovebirds -kuosin,
joka koristaa Tiimarin mukeja tänä keväänä.

Leenaelina -sisustusliikkeen yhteydessä olevissa työtiloissa muotoilijaksi valmistunut Leena suunnittelee kuoseja pääasiassa isommille suomalaisille markettiketjuille. Liikkeestä on saatavilla printtejä korttien ja julisteiden muodossa, sekä lisäksi useiden muiden nuorten suunnittelijoiden sisustustuotteita.

Mukit Leena Astolan Lovebirds -kuosilla saatavilla Tiimareista ympäri Suomea.

leenaelina -sisustusliike
Maariankatu 6, Turku
Avoinna arkisin 11.00-18.00
ja lauantaisin 10.00-15.00.
www.leenaelina.fi

Kommentointi pois päältä

Polkka Jamilta uusia kortteja!

info

Polkka Jamin korttivalikoima kasvaa värikkäillä Savanni-korteilla sekä
ihastuttavilla ystävänpäiväkorteilla.

Polkka Jamin korttivalikoima laajentuu joulun lisäksi nyt myös muihin talven ja kevään juhliin.
Savanni-sarjan korteissa ihastuttavat värikkäät leijonat, elefantit sekä sarvikuonot. Herttaiset ystävänpäiväkorttisarjan sarvikuono- ja norsupariskunnat taas ihastuttavat ystävänpäivän lisäksi myös muina onnittelukortteina ja tarjoavat varmasti persoonallisen vaihtoehdon perinteisille onnittelukorteille. Värikkäät ja riemastuttavat kuvitukset on suunnitellut Sami Vähä-Aho.

Polkka Jam -kortit ovat A6-kokoisia ja painettu 100% kierrätyskartongille.

Polkka Jam -kortteja saatavilla mm. seuraavista paikoista:

Daiga Daiga Duu, Kuopio
Forget-Me-Not, Tampere
Lifestyle Kauppa, Oulu
Jeti Shop, Turku
Baobab Baby, Turku
Sammakon Kirjakauppa, Turku ja Helsinki
Lux-Shop, Helsinki

Kommentointi pois päältä