Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Klo Designin SISUSTUSTUOTEVARASTON LOPPUUNMYYNTI

Turku Design Now! -ryhmä tiedottaa:

Kaikki käsinpainetut ja Turussa valmistetut ihastuttavat Klo Design kaitaliinat, tyynynpäälliset, saunatekstiilit ja metrikankaat myydään pois hurjilla -30-70 %:n alennuksilla. Loppuunmyynti kestää niin kauan kuin tavaraa riittää.

Turkulainen muotoiluyritys Klo Design luopuu sisustustekstiileistä ja keskittää voimansa jatkossa vaate- ja asustemalliston kehittämiseen sekä yrityksille tarjottaviin palveluihin. Sisustustuotteiden loppuunmyynti toteutetaan turkulaisten muotoiluyritysten yhteisellä Turku Design Now! -kaupalla Fortuna-korttelissa.

Klo Design syntyi vuonna 2005 Turun AMK:ssa, kun eri alojen muotoilunopiskelijat perustivat yhteisen yrityksen. Alkuvaiheessa Klo Design suunnitteli ja valmisti lähinnä sisustustekstiilejä ja -tuotteita, ja myi niitä jälleenmyyjien kautta. Nopeasti jälleenmyyjiä saatiin eri puolilta Suomea ja myös ulkomailta aina Japania myöden. Vuosien kuluessa kymmenen opiskelijan joukko on harventunut ja alkuperäisistä jäljellä on enää muotoilija-yrittäjä Dani Aavinen. Omassa tuotannossa Kalastajankadulla Turussa, Klo Designilla on nykyään työssä kolme käsityöläistä, jotka painavat kankaat sekä valmistavat lähes kaikki malliston tuotteet. Myynnin ja tuotannon painopiste on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän yrityksille tehtäviin projekteihin ja oman Klo Design -malliston osalta sisustustekstiileistä  kasseihin, laukkuihin, pussukoihin ja viimeisimpänä vaatteisiin. Sisustustekstiilien osuus myynnistä on koko ajan laskenut ja pikku hiljaa niitä on kertynyt varastoon. Pienenä yrityksenä Klo Designin on pakko keskittää voimat siihen, mitä on kannattava tuottaa varastoon.

Nyt jos koskaan, on hyvä hetki hankkia paikallista designia ja laatua sisustukseen! 

TURKU DESIGN NOW!

KAUPPA AVOINNA

ma-pe 11-18 ja la 11-16

Tervetuloa ostoksille!

Kommentit on pois päältä.