Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Turku Design Festival tuo Late Night Shopping -tapahtumaillan Turkuun!

Late Night Shopping järjestetään ensimmäistä kertaa Turussa torstaina 10.5.2012.

Helsingistä ja Tampereelta tutun konseptin tarkoituksena on tavoittaa ja palvella asiakkaita laajemmin erilaisen shoppailukokemuksen mer- keissä. Illan aikana liikkeissä pääsee tutustumaan suunnittelijoihin sekä nauttimaan tarjoiluista, tarjouksista ja muusta ohjelmasta. Liikkeiden lisäksi Late Night Shopping –iltana pääsee tutustumaan myös tarkem- min luovan työn tekijöihin, kun monet työhuoneet avaavat ovensa kävi- jöille. Tapahtuman aikana liikkeiden ja työhuoneiden ovet ovat avoinna vähintään klo 21.00 asti. Liikkeissä järjestetään illan aikana myös muuta erityisohjelmaa, kuten näytöksiä, suunnittelijatapaamisia, tuotelanseera- uksia sekä kilpailuja.

Mukaan tapahtumailtaan on jo ilmoittautunut useita designliikkeitä ja -studioita. Uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan aina 5.4.2012 asti. Turku Design Festival haluaa kannustaa myös muita liikkeitä osallistu- maan Late Night Shoppingiin ja elävöittämään turkulaista kaupunkikulttuuria.

Turku Design Festivalin ohjelmajulkistus

Turku Design Festivalin ohjelma julkistetaan lauantaina 31.3., jolloin Turku Design Festival esittäytyy Messukeskuksessa Turku Design Week –tapahtumassa. Ohjelmaa juhlitaan myös klubin merkeissä Blankossa lauantaina klo 18 alkaen.

Turku Design Festival Turussa 9.–15.5.2012.

www.turkudesignfestival.fi

www.facebook.com/turkudesignfestival

Kommentit on pois päältä.