Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Turku Design Now etsii reippaita ja iloisia joulumyyjiä!

HAETAAN MYYJIÄ (13 paikkaa)

Hei Sinä reipas ja myyntihenkinen, joka kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen myyntityöhön osana ryhmää tai sen johdossa. Tässä on Sinulle oiva työtarjous joulun alla!

Itsenäisten design-yritysten Turku Design Now! -ryhmä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden tulla myymään viiden eri yrityksen huipputuotteita kauppakeskuksissa pääkaupunkiseudulla ja Turussa joulukuussa 11.12.-23.12.2013.

Olet osa kolmen hengen tiimiä, joka saa vastuulleen yhden kauppakeskuksen Turku Design Now! -myyntipisteen.

Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse Word tai PDF muodossa tiistaihin 12.11. klo 12 mennessä osoitteeseen: rekry {a} klodesign.fi . Huom! Sähköpostin max koko 2Mb liitteineen.

Joulukiireen vuoksi emme vastaa puhelintiedusteluihin ja ilmoitamme haastatteluun valituille ma 18.11. kuluessa.

Lisätietoja:
- Turku Design Now! -pop-up -kaupat kauppakeskuksissa pääkaupunkiseudulla (Iso Omena, Jumbo ja Itis) ja Turussa (Hansa ja Skanssi)
- työ on määräaikainen. Tunteja kertyy vajaan kahden viikon aikana 60-120 h / myyjä, riippuen myyntipaikasta. Palkkaamme Turkuun kaksi- PK-seudulle kolme kolmen hengen myyntitiimiä.

Edellytämme myyjiltä:
- reipasta, iloista ja ulospäin suuntautuvaa asennetta
- kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta
- sujuvaa suomen ja englannin sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen hallintaa

Näistä on hyötyä:
- kokemusta kassakoneen ja maksupäätteen käytöstä

Koulutamme myyjät tehtäviin.

Työtä tehdään vuoroissa arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-21 välisinä aikoina. Huom! Työrupeaman aikana ei ole vapaapäiviä.

Palkka: TES.

Turku Design Now! on kahdeksan turkulaisen itsenäisen design-yrityksen ryhmä. Ryhmä on toiminut yli viiden vuoden ajan tiiviissä yhteistyössä yhdistäen kunkin pienen yrityksen voimat näkyvyyden ja toiminnan parantamiseksi. Ryhmä on edistänyt turkulaisen designin näkyvyyttä ja tunnettuutta Suomessa ja ulkomailla.

https://www.facebook.com/TurkuDesignNow

Kommentit on pois päältä.