Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Turku Design Now! -ryhmän joulunaika

Joulunavausviikonloppu

Tulevana viikonloppuna LA 22.11. - SU 23.11.
Turku Design Now! -kaupalla vietetään joulukauden avajaisia, mistä eteenpäin aina jouluun asti kauppa on auki myös sunnuntaisin klo 12-16.

Viikonlopun aikana koristellaan kaupan joulukuusi ja askarrellaan joulukortteja esim. KUI ja Klo Designin ylimääräisistä palakankaista. Tervetuloa askartelemaan joulukortteja, ja siis ihan ilmaiseksi!

Poikkea käymään, tarjolla glögiä ja pipareita sekä ihanaa joulutunnelmaa. Lapsille ja lapsenmielisille kasvomaalauksia (1e/kpl), sekä paljon hyviä tarjoustuotteita!


Turku Design Now! -joulumyyjäiset tulevat taas!

Perinteiset Turku Design Now! -joulumyyjäiset järjestetään Tonfisk Designin tehtaanmyymälässä Ketarantiellä 5.-7.12.2014.

Saman katon alta jälleen helposti, kivasti ja edullisesti tuotteita kaikilta parhailta turkulaisilta design-yrityksiltä sekä useilta vierailijoilta. Tarjolla keramiikkaa, lastenvaatteita, sisustustekstiilejä, vaatteita, asusteita, lasitavaraa, ilmoitustauluja ja paljon paljon muuta.

Myyjäisissä ovat mukana mm. seuraavat turkulaiset design-yritykset: Tonfisk Design, Kotona Design, Punainen Norsu, Klo Design, Kui Design, Mums, Saana ja Olli. Lisäksi mukana ovat mm. Sammakko, Magisso, Myssyfar, Verso Design, Lovi ja Essey.

VAPAA PÄÄSY!
Avoinna pe-su klo 10-17
Osoite: Ketarantie 31, Turku
Huom! Ketarantiellä aktiivisia "lappuliisoja"
Sisäpihalla ilmaista pysäköintitilaa.


Fortunakorttelin Turku Design Now! -kaupan joulukalenteri

Joulukalenteri tulee taas! Joulukuun 1. päivä alkaen TDN! -kaupalla ja FB-sivulla järjestetään joulukalenteri. Tiedossa jokaiselle päivälle jokin uutuus- tai tarjoustuote. Kannattaa seurata kalenteria aktiivisesti sivuiltamme ja kurkata päivän tarjoukset!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Turku Design Now! -ryhmän joulunaikaan!

Ps. Ryhmä seikkailee aikaisempien vuosien tapaan joulun alla myös muutamassa pääkaupunkiseudun kauppakeskuksessa. Tarkemmat ajankohdat ja sijainnit päivitetään nettisivuille ja Facebookkiin lähiaikoina. Nähdään!

Kommentit on pois päältä.