Turku Design Now!

Design blog from the other side.

TURKU DESIGN NOW! -ryhmän Pop Up Shop Naantalissa

Turku Design Now! -ryhmä avaa Pop Up Shopin Naantaliin.

Kesäkauden 2014 ajan Pop Up kauppana toimiva kontti sijaitsee Naantalin Matkailun takana, kahvilan pihalla. Kauppa on auki koko kesän 5.6. alkaen, aina Muumimaailman sulkemiseen 24.8. asti. Pop Up Shop on luonteva jatko aikaisemmille kesäkaupoille. Naantali on Turku Design Now! -ryhmälle uudempaa aluevaltausta ja kesäkaupunkina oivallinen paikka kohdata lähialueen asukkaita ja turisteja.

Pienille yrityksille tämä on iso haaste, mutta myös hieno mahdollisuus tarjota sekä naantalilaisille että siellä vieraileville matkailijoille laadukasta turkulaista muotoilua. Ympärivuotinen Turku Design Now! -kauppa löytyykin jo Turusta Fortunakorttelista. Kesän Pop Up Shopissa mukana ovat KUI Design, Klo Design, Tonfisk Design ja Punainen Norsu.

Turku Design Now! -ryhmä on tehnyt aktiivista yhteistyötä jo vuodesta 2008 lähtien. Yhteistä ryhmän yrityksillä on se, että ne suunnittelevat ja pitkälti myös valmistavat tuotteensa itse Turussa tai lähialueilla.

Pop Up Shopin varsinaiset avajaiset pidetään torstaina 12.6. ja niistä tiedotetaan lähiaikoina lisää Turku Design Now! -ryhmän nettisivuilla ja Facebookissa.

Kesäisin terveisin,

Turku Design Now! -ryhmä

Turku Design Now! -ryhmän Pop Up Shop Naantalissa

Kaivotori 2 (Fleminginkadun ja Nunnankadun kulmassa)

21100 Naantali

Avoinna 5.6.-10.8. joka päivä 10.00-18.30 ja

11.-24.8. välisen ajan 12.00-18.30

P. +35844 5726198

info {a} turkudesignnow.fi

www.turkudesignnow.fi

Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/TurkuDesignNow

Seuraa meitä Instagramissa: http://instagram.com/turkudesignnow

Kommentit on pois päältä.