Turku Design Now!

Design blog from the other side.

Turku Design Now! -ryhmän uutisia

Turku Design Now! -ryhmän uusi vuosi on alkanut muutoksin ja uudistuksin:

Fortunakorttelissa sijaitseva yhteinen Turku Design Now!- kauppa on remontin myötä muuttunut KUI Designin omaksi Local Shopiksi, samalla kun Klo Design siirsi oman tuotantonsa naapuritilaan ja avasi työhuoneen yhteyteen oman myymälänsä.

Nyt siis kaikilla yrityksillämme on omat tehtaanmyymälät, kivijalkamyymälät ja verkkokaupat, joten jatkossa parhaan ja laajimman tuotevalikoiman löydät alla olevista osoitteista.

Tästäkin eteenpäin panostamme yhdessä myyntitapahtumiin kuten Turku Design Now!- joulumyyjäisiin, sekä esimerkiksi kesäisiin Pop Up -kauppoihin ja muihin maailmanvalloitusprojekteihin Turussa ja Turun ulkopuolella. :)

KUI Design
avasi oman myymälänsä entisen Turku Design Now!- myymälän tiloihin Fortuna-kortteliin. Uuden myymälän avajaisia vietetään tulevana lauantaina ystävänpäivänä.
Lisäksi KUI Design on uudistanut nettisivunsa ja avannut verkkokaupan tammikuussa.
www.kuidesign.fi

Local Shop TurkuÅbo
Läntinen Rantakatu 13 A, Turku
ma-pe 11-18
la 11-16
Avajaistarjouksia lauantaina 14.2.2015 klo 11-16

Klo Design
ei kauas Turku Design Now! -kaupalta muuta, itseasiassa vain seinän toiselle puolelle! Uusiin tiloihin siirtyy oman tehtaanmyymälän lisäksi myös yrityksen tuotantotilat, joten uudet tuotteet valmistetaan entistäkin lähempänä!
Myymälän ovet ovat jo auki, vaikka virallisia avajaisia vietetään myöhemmin.
www.klodesign.fi

Tehtaanmyymälä
Läntinen Rantakatu 13 A, Turku
ti-pe 11-18
la 11-16

Kotona Design
on myös uudistanut omaa Martin työhuonemyymäläänsä. Jatkossa tyylikkään kodikas myymälä on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-17 tai sopimuksen mukaan. Myymälän lisäksi nettikauppa palvelee ja tuotteet saakin helposti ja vaivattomasti suoraan kotiovelle osoitteesta
www.kotonadesign.fi/shop

Työhuone ja myymälä
Betaniankatu 1-3 C, Turku
ti-ke 13-17
muina aikoina sopimuksen mukaan

Punaisen Norsun
oma myymälä ja laaja ekologinen tuotevalikoima löytyy edelleenkin ihan keskustasta Turun Forumista! Myymälään on saapunut laaja valikoima välikausitakkeja ihanan keväisissä kuoseissa, sekä uusia herkullisia lätsäkuoseja saapuu viikottain lisää. Myös Punainen Norsu on avannut uuden nettikaupan.
www.punainennorsu.com

Myymälä
Kauppakeskus Forum, Turku
ti-pe 11-18
la 11-15

Tonfisk Designin
tehtaanmyymälä löytyy tutusta paikasta Ketarantieltä. Tonfisk Design jatkaa maailmanvalloitustaan ja oli tammikuussa Köpenhaminassa Norhtmodern-messuilla esittelemässä uutuustuotteitaan, näistä lisää Tonfiskin omilta nettisivuilta.
www.shop.tonfisk-design.fi/

Tehtaanmyymälä
Ketarantie 31, Turku
ma-pe 10-17
muina aikoina sopimuksen mukaan

Aurinkoisin terveisin,
Turku Design Now! -ryhmä

Kommentit on pois päältä.